onsdag 27 februari 2013

Byggnadsvårdsmarknad i Nora

För tjugo år sedan fick Nora Europa Nostra priset för sin väl bevarade stadskärna och kulturmiljöer. Nu vill man manifestera och uppmärksamma det genom att anordna en byggnadsvårdsmarknad den 18-19 maj 2013. Nora stad och Pershyttans värdefulla kulturmiljöer kommer att fyllas av aktiviteter. Om du vill vara med och bidra till innehållet kan du ta kontakt med arrangörerna. Här följer inbjudan:



Byggnadsvårdsmarknad och hantverkardagar i Kvarteret Bryggeriet
Nu letar vi efter hantverkare, utställare, försäljare, föreläsare med mer som vill medverka i vår årliga byggnadsvårdsmarknad. Marknaden lockar fler och fler besökare för varje år och i år blir det större än någonsin. Vi vill värna om det genuina hantverket och visa att det går att använda traditionella arbetsmetoder även i det moderna samhället. Miljövänlighet och hållbarhet är våra ledord.
I år samarbetar vi även med Pershyttans byalag som i år uppmärksammar 20-årsjubilèet av Europa Nostra-priset med evenemang och festligheter både i Nora och kringliggande byar.
Marknaden infaller i år under pingsthelgen den 18-19 maj. 

Kostnad: Företag: 400 kr/plats, 500 kr/plats inklusive hyra av ett bord.
Ideella föreningar som medverkar med aktivitet som inte omfattar försäljning deltar kostnadsfritt. Önskas hyra av bord kostar detta 100:-, för föreningar som även har försäljning debiteras ytterligare 200:- per plats.
Priser vid försäljning av mat som äts på plats: 600:- för företag och 400:- för ideella föreningar inkl. el upp till 220 volt max 10 a.
Vi arbetar ideellt och alla avgifter går oavkortat till marknadsföring.
Är du intresserad av att medverka? Hör gärna av dig till info@bryggerietsbyggnadsvard.se eller ring Christer Källqvist på telefon: 070-577 12 00
Läs gärna mer på www.kvarteretbryggeriet.se.
Hjärtligt välkomna!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar