tisdag 8 november 2016

Broderier sökes!








 Broderar du? Vill du visa det du gör? Nästa år kommer det finnas en möjlighet att visa broderier på Virserums konsthall. Såhär skriver Virserums konsthall i ett utskick:

2017 kommer vara ett fullspäckat år på konsthallen, det är inte bara ett textilår utan man arbetar även med temat periferi.

I februari så öppnar en broderiutställning och det är till denna som konsthallen nu efterfrågar broderier. Det finns mängder av fantastiska broderier som just nu sakta växer fram. Men också att de finns i gömmor, fint ihoprullade. Vi hoppas i utställningen kunna ge inspiration till nya broderier men också visa upp det fantastiska traditionella. Det kanske finns någon som återbrukar broderier till något helt nytt!

Så hösten kanske blir ett tillfälle att göra färdigt eller skapa något nytt broderi för konsthallens utställning. Den är öppen för alla som vill delta.

Vill du lämna in broderier till utställningen 2017?
Fram till den 4/12 kan du lämna det personligen på konsthallen under ordinarie öppettider. Sista möjligheten att lämna in är 13/1. Mer information hittar du på hemsidan eller kontakta:
carolina.jonsson@virserumskonsthall.com.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar