onsdag 22 oktober 2014

Bröllopsbestyr




Virserums konsthall i Småland planerar för en utställning om bröllop och den planering som föregår själva ceremonin. De efterlyser berättelser som har med bröllopet att göra. Har du minnen från ditt eget eller någon annans bröllop som du vill dela med dig av så kontakta gärna virserums konsten via de kontaktuppgifter som finns i uppropet nedan.
  
Bröllopsbestyr
Utställning 2015 VIRSERUMS KONSTHALL


Det kan innebära bröllopshets, bröllopstårta, bröllopstal, svensexa, brudklänning, något blått, gäster, vittnen, vigsel och fest. Det handlar om ett löfte, om kärlek och om framtiden. Bröllopsbestyr är en utställning om allt detta. Föremålen, tankarna inför och minnena av bröllopet samlas på Virserums Konsthall. Invigning sker den 8/2 – 2015.

Hur minns du ditt bröllop?
Vi behöver hjälp och därför vill Virserums Konsthall inför denna utställning samla in vad just du förknippar med bröllop. Har du en berättelse, ett minne som du kan dela med oss? Hur känns det att gifta sig, hur är det att se på när din bästa kompis står brud och hur planerar man egentligen en bra bröllopsfest? Gärna tillsammans med bröllopsfoto eller bröllopsinbjudan! Senast den 15/12 vill vi ha ditt bidrag.

Vill du bidra till vår utställning eller veta mer kontakta Carolina Jonsson på 0495-315 36 eller på carolina@virserumskonsthall.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar