onsdag 16 december 2015

Utbudsdag och utbudskatalog

Fredag den 8 april 2016 är det dags för Region Örebro läns årliga utbudsdag! Professionella kulturskapare inom alla områden välkomnas härmed att presentera sitt utbud för de som arbetar med kultur för barn och unga i Örebro län. I år äger utbudsdagen rum på Örebro Konserthus, i nyrenoverade lokaler på Fabriksgatan 2. Dagen arrangeras av kulturkonsulentnätverket Region Örebro län i samarbete med Örebro kommun.

I utbudskatalogen presenteras ett smörgåsbord av kulturella upplevelse- och deltagaraktiviteter. Målgruppen är barn och unga i förskolan upp till gymnasiet. Utbudet ska vara möjligt att besöka eller beställas under läsåret 2016/17. Katalogen distribueras till alla skolor, bibliotek och kultursekreterare i Örebro län i god tid före utbudsdagen.

Du designar ett presentationsblad och skickar in det till Malin eller Lars på Slöjd i Örebro. Observera att katalogen trycks i A5-format. Ha det i åtanke när du formger sidan. Formatet på presentationsbladet ska vara stående A5, ensidigt, gärna med en inspirerande bild. Presentationsbladet e-postas i PDF-format till oss senast den 1 februari 2016.

Mer information och instruktioner till presentationsbladet hittar du via högerspalten på vår hemsida: www.olm.se/slojd

Välkommen att höra av dig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar